There was an error in this gadget

Monday, July 26, 2010

~ I Luv Butterfly ~

Tada..!!! tetiba pagi ni dapat brooch butterfly dari Juju..TQ Juju..I love it very much!!

Hp Mini 210 Vivien Tam Edition.. Cantiknya dengan spesifikasi yang agak ok.. Wish to have it one day.. Since the first time i saw it, kepala asyik teringat jer..sukanya..sukanya..sukanya.. huhuhu.

Sunday, July 25, 2010

Bercuti di Kampung Lonek ~ My kids really having fun with all the cousins (^_^)


Unplanned holiday at Kampung Lonek. Nilah dia kg Mr T. Rumah ni dulu pernah digunakan untuk pengambaran filem Waris Jari Hantu. Rumah pusaka ni sekarang dijaga oleh Pak Ijoy & Family. Macam-macam ada kat sini ayam, itik, angsa, ayam turkey, ayam serama. Pastu ada juga pokok buah dragonfruits dan Mas Cotek. Semua ternakan dengan tanaman ni ditanam sendiri oleh Pak Ijoy. Thihanee paling suka tengok angsa...dia siap kejar lagi..mama takut jer kalau angsa tu hambat dia balik..huhuhu.

Angsa & Ayam Serama yang sihat2 belaka...Semuanya dalam satu tempat.

Pokok Mas cotek yang popular sekarang. Ini first time tengok pokok ni yang real punya. Selama ni tau sebut nama jer. Kecik jer pokok mas cotek ni sekali tengok macam pokok bunga hiasan..
Malam tu kami balik ke Seremban dalam pukul 9.00 malam. Hanee, Aqeef, Yaya, Edi, Hanna & Rafif semua tido keletihan dalam kereta. Yang pastinya mesti anak2 mama yang akan bangun paling lambat pagi nanti..ahaks =). Esok Ahad dok rumah aje la ye anak2 mama sebab mama dah letih...esok kene keje..
~ T.A.M.A.T ~
 

Blog Template by YummyLolly.com