There was an error in this gadget

Monday, December 6, 2010

Family vacation

Selepas 8 hari kene kerja dari Pantai Timur ke Utara, kene la cover balik masa yang dah tercuri dgn anak2 & hubby. So, i amik cuti 2 hari & book i room apartment kat Sucasa Ampang. Plan nak bawa Aqeef & Hanee pergi Aquaria tapi tetiba Aqeef cakap nak pergi Zoo Negara. So, tukar plan ke Zoo Negara. ~1st day vacation ~

Ni antara gambar2 yang dapat snap masa kat Zoo Negara.



Hanee yang memang tak reti takut.. rilex jer bagi giraffe tu makan. Aqeef suka tengok jerr..xnak bagi elephant makan..


Pose menarik di butterfly garden..

Patutnya we all tunggu animal show lagi sejam. Show start pukul 3 petang, tp sebab hanee dah meragam..i suggest balik hotel jer sebab dah x larat nak dukung budak bertuah sorang ni... Nak mama jugak dukung..huhu..hanee..hanee..

Balik hotel jer ingat budak berdua ni nak tido rupanya ajak mandi swimming pool...tambah pulak ader sepupu K Min, K Dini, K Izah & Abg Muqree lagi la overexcited...

Selepas penat berjalan & berenang seharian.. dua-dua tido awal.. Mama & papa boleh rilex sambil tengok movie best!.


~ 2nd day vacation ~


Pose at hotel lobby. Ready to go to Bangsar

Hari tu Tok Bah ajak makan dekat Chili's Bangsar, Tok Bah belanja...yummy..bestnyer chicken monterey. Lagi satu yang best makan kat situ sebab kids eat free... Hanee & Aqeef pun suka makanan kat situ. TQ Tok Bah & Neni.



~ TQ papa for the very exciting vacation. We Luv u soooo much!!! ~

 

Blog Template by YummyLolly.com